Satisfyer Double Joy

399 kr

Artikelnummer: 1039

Satisfyer Double Joy är en parvibrator av hudvänligt silikon som berikar sexlivet med sköna vibrationer och sensuella rytmer. Med sin ergonomiska och flexibla form slinker den lätt emellan er och skjuter lekande lätt iväg er till sjunde himlen. Det är bara att föra in det lilla skaftet på den U-formade vibratorn under akten, så kan ni njuta av samtidig stimulans av klitoris och penis. Om han för in sin penis blir det extra tajt och skönt, och produktens inre skaft träffar både din g-punkt och hans ollon. Under tiden vibrerar de båda motorerna sensuellt kraftigt i båda ändar och tar er till gemensam extas.

Parvibratorn är dessutom vattentät (IPX7) och kan följa med er både mellan lakanen och i bubbelpoolen eller badkaret. Om batteriet är slut är det lekande lätt att ladda det igen med den medföljande magnetiska kabeln – praktiskt och miljövänligt. Parvibratorn är tack vare sin lena silikonyta snäll mot huden och kan efter användning tvättas av med lite ljummet vatten och rengöring för leksaker.

Appen Satisfyer Connect innebär helt nya möjligheter för ert sexliv. Appen finns till iOS och Android, är gratis, och kan användas i din smartphone, platta eller Apple Watch. Dessutom kan du lätt ansluta Satisfyer Double Joy till din enhet via Bluetooth eller internet, och sen låta varandra njuta – kreativiteten känner inga gränser. Omvandla omgivningsljud till vibrationer i vibratorn eller förvandla era favoritspellistor på Spotify till erotiska vibrationer som ni kan känna i form av upphetsande rytmer mellan er.
Tycker ni att andra också ska kunna vara med och njuta av era sexiga kreationer? Inga problem – med appen Satisfyer Connect kan ni dela era vibrationsmönster med andra användare över hela världen. Om ni vill ha lite extra spänning kan ni dessutom låta andra styra er Double Joy, eller lämna över kontrollen till andra användare via videochatt. Appen överensstämmer med DSGVO och uppfyller de tyska och europeiska dataskyddsdirektiven.Produkttyp: Stimulator/Par

Tot längd: 9 cm 

Pen längd: 6 sm

Material: Silikon

Färg: Svart

Batterier: Litium-ion-batterie

Vattentät: Ja 

Tillbehör:  Magnetisk usb-laddkabel ingår

Tillverkare: Satisfyer